KAYMAKAM BİLGİN'İN BORSAMIZA VEDA ZİYARETİ

İçişleri Bakanlığı Mali İşler Daire Başkanı olarak Ankara'ya atanan Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Borsamıza gelerek  veda etti.

Yaklaşık 1 yıl önce Alaşehir Kaymakamlığı görevine başlayan Osman Bilgin İçişleri Bakanlığı Mali İşler Daire Başkanı olarak Ankara'ya atandı.

Kaymakam Osman Bilgin ise, "Bulunduğunuz yerde halka dokunursanız, halka hizmet ederseniz, halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancıyla çalıştığınız her yerde bir eser bırakıp, sadece günü kurtarma, uğruna değil de oralarda anılmak ve bu dünyada bir hoş seda bırakmak, bir eser bırakmak adına, gittikten sonra tekrar o yörelere döndüğünüzde adınızın bir güzellikle anılıp, herkesin hayır duasını almak adına, çalışma yapmaya gayret ettik. Buradan önce çalıştığımız yerlerde bu anlamda çok güzel eserler bıraktık. Aynı gayreti Alaşehir'de de belediye ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışarak eserler ortaya çıkarmaya çalıştık. Üzülerek belirtmek zorundayım, Egemiz birlik ve beraberlik konusunda ciddi eksiklikleri olan bir bölge. Bu da tarımdan dolayı çok rahat olmaktan kaynaklanıyor. Ama Alaşehir'in gelişmesi, yatırımların yapılabilmesi için birlik ve beraberlik şart" diye konuştu.