ALAŞEHİR DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ ANDI

15 Temmuzda yaşanan darbe girişiminde şehit düşenler için mevlit okutularak dualar edilirken darbe girişiminde bulunanlar da protesto edildi.
Alaşehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen geceye Manisa Milletvekili Recai Berber, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen gecede Alaşehir Müftülüğü tarafından şehitler ve gaziler için mevlit okutularak dualar edildi. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yaklaşık 3 bin kişi darbeciler aleyhine sloganlar attı.
Günün anlamı üzerine Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin yaptıkları konuşmalarda birlik beraberlik çağrısında bulundu. Topluluk gecenin sonunda topluca İstiklal Marşı okuyarak dağıldı.

18/07/2016 Alaşehir