YAŞASIN BAĞIMSIZ DEMOKRATİK TÜRKİYE

“Bilindiği üzere, ülkemiz,dün akşam saatleri itibarıyla başlayan ve milli iradeyi, demokrasiyi, hukuk devletini ve halkımızın sarsılmaz birliğini hedef alan alçak bir kalkışmaya maruz kalmıştır. Ordu içinde örgütlenmiş cunta tarafından gerçekleştirilen bu hain kalkışmanın hak ettiği cevabı en etkili şekilde aldığından ve alacağından hiçbir kuşkumuz yoktur. Bu menfur girişim karşısında, demokratik hukuk devletini sarsılmaz bir iradeyle savunan ve cuntacılara karşı siyasal tarihte eşine az rastlanır şekilde dik duran başta  Hükümetimize, güvenlik güçlerimize ve halkımıza en içten teşekkürlerimizi arz ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Darbeci ihanet odaklarına yönelik olarak ortaya konulan bu demokratik duyarlılığı ve cesareti her türlü takdirin ötesinde görüyor, bu sayede ülkemizin yarınlarına dair umut ve hedeflerimizi daha da güçlü şekilde sahipleniyoruz.

Şüphesiz ki, ülkemizin ileri demokrasiye ve gerçek bir hukuk devletine ulaşma yolundaki azim ve kararlılığı artarak devam edecektir. Bu süreçte, başta paralel devlet yapılanması olmak üzere, her türlü vesayet ve terör odağına yönelik haklı mücadelemiz başarıyla sonuçlanacak, ülkemize ve insanlık değerlerine ihanet eden darbeci çeteler adalet karşısında hesap vereceklerdir.”

Alaşehir Ticaret Borsası
16/07/2016